foto

Jochen Strodthoff

  • nar. 1967
    Brémy, Bremen, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsfeind (TV film)
2017 Zaun an Zaun (TV film)
2013 Fakjů pane učiteli
Místo činu: Mnichov - Z hlubin času (TV film)
2012 Zappelphilipp (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2010 Morgen das Leben
Picco
2008 Zwei Zivis zum Knutschen (TV film)
2007 Wie es bleibt
2006 Aphrodites Nacht
Finger weg vom schwarzen Mann (studentský film)
Hinter dem Glück (studentský film)
2005 Hlasy minulosti II (TV film)

TV seriály

2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Die letzte Fahrt (S01E02)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace