foto

Nobuo Kjó

  • nar. 23.3.1979 (38 let)
    Himedži, prefektura Hjógo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vanilla Boy: Tomorrow Is Another Day
2010 Bjakujakó
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
2006 Nana 2
2005 Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 [Is A.]
2003 Futari (TV film)
2001 Drsné jaro
2000 Eri ni kubittake

TV seriály

2017 Uso no sensó (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Kamisama no Boto (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Kôkô nyûshi (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Jiu: Keishichou Tokushuhan Sousakei (TV seriál)
Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Keibuho Yabe Kenzou (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Koishite akuma: Vanpaia bôi (TV seriál)
Liar Game 2 (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Reset (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Otome no Punch (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
Shibatora (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Hana zakari no kimitači e: ikemen paradaisu (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
2005 Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
2004 Wakaba (TV seriál)
2003 Koi wa Tatakai! (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Ninpú sentai Hurricanger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace