foto

Nobuo Kjó

  • nar. 23.3.1979 (41 let)
    Himedži, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vanilla Boy: Tomorrow Is Another Day
2010 Bjakujakó
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
2006 Nana 2
2005 Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 [Is A.]
2003 Futari (TV film)
2001 Drsné jaro
2000 Eri ni kubittake

TV seriály

2019 Rider time: Kamen rider šinobi (TV seriál)
2018 Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
2017 Uso no sensó (TV seriál)
2014 Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
2013 Kamisama no boat (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Saki (TV seriál)
2012 Kôkô nyûshi (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Džiu (TV seriál)
Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Keibuho: Jabe Kenzó (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Koishite akuma: Vanpaia bôi (TV seriál)
Liar Game 2 (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Reset (TV seriál)
2008 Hachi wan daibâ (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Otome no Punch (TV seriál)
Serebu to binbô tarô (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2007 Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
Šin kasóken no onna 7 (TV seriál)
2005 Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
2004 Wakaba (TV seriál)
2003 Koi wa Tatakai! (TV seriál)
OL Zenido (TV seriál)
Trick 3 (TV seriál)
2002 Ninpú sentai Hurricanger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky