foto

Bernd Birkhahn

  • nar. 1945

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Půda pod nohama
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
2014 Die Seelen im Feuer (TV film)
2011 Was ihr wollt (divadelní záznam)
2010 Schenk mir dein Herz
2009 Domaine
Mein Kampf
Německo '09
2006 Alpská klinika (TV film)
2005 Ainoa
Don Carlos, Infant von Spanien (TV film)
2003 Alles Glück dieser Erde (TV film)
2001 Glaube und Heimat (TV film)

TV seriály

2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Familie auf Probe (E19)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1982 Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1969 Goya (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kaisersturz
2016 Leuchtfeuer des Lebens

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky