foto

Eduardo Coutinho

  • nar. 11.5.1933
    São Paulo, São Paulo, Brazílie
  • zem. 2.2.2014 (80 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Do Começo ao Fim
2002 Madame Sată
1972 Rakovina
1967 Garota de Ipanema
1965 Černý stín
1962 Mendigos, Os

TV seriály

2010 Passione (TV seriál)

Dokumentární

2014 Últimas Conversas
1984 Cabra Marcado Para Morrer

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace