foto

Jaroslava Zimová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Ať žije myš
1990 Haló, Alberte
O vodovodu, který zpíval v opeře
1988 Hypotéza
1987 Bezelstné hry
Krtek a medicína
Láska na první pohled
1986 Úplatek
1984 Kamarád kapříků
Krtek ve snu
Proč moskyt bzučí do lidských uší
1982 Krtek ve městě
1976 Rumcajsí pohádka o vílině šlojířku (TV film)
1974 Autokoniny

TV seriály

1996 Žofka ředitelkou zoo (TV seriál)
Jak Žofka pomohla talentovanému mláděti (E07)
Jak Žofka vychovala lvíčata (E06)
Jak Žofka vyléčila pana Fenka (E05)
další epizody (7)
1995 Cesty formana Šejtročka (TV seriál)
Jak zahrál sedmi loupežníkům (E07)
Jak vezl pro starostu trám (E06)
Jak vezl do Jičína ohnivého muž (E05)
další epizody (7)
1994 Bambulka a Bazilínek (TV seriál)
Saň pučocháčovitá (E07)
Ku ku (E06)
Žbluňk (E05)
další epizody (7)
1993 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Škubánek u filmu (S04E06)
Tajemný host (S04E05)
Strašidla přece nejsou (S04E04)
1991 Pohádky z Větrné Lhoty (TV seriál)
Potopa (S02E06)
Postrach Babí Hory (S02E05)
1990 Pohádky z Větrné Lhoty (TV seriál)
V cukrárně je duch (S02E04)
Mistr Mistral (S02E03)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Výlet do Afriky (S04E03)
Pexeso (S04E02)
1989 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se dělá kocour (S04E01)
1988 Žofka a spol (TV seriál)
Jak se Žofka dopustila osudové chyby (E13)
Jak se Žofka stala ředitelkou ZOO (E12)
Jak Žofka překazila chuligánům spády (E11)
další epizody (13)
1987 Autíčko s červeným srdcem (TV seriál)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Jak se Škubánek přestal bát (S03E07)
Hledáme mladé talenty (S03E06)
Jak si ušetřit práci (S03E05)
1986 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Hra na čmuchanou (S03E04)
Maškarní ples (S03E03)
Démantový obojek (S03E02)
další epizody (4)
1984 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Kukačky (S02E06)
Čáry, máry v kuchyni (S02E05)
1983 Rákosníček a jeho rybník (TV seriál)
Káťa a Škubánek (TV seriál)
Bumerang (S02E04)
Cvičení (S02E03)
Ryby (S02E02)
další epizody (4)
1982 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Malování (S01E07)
Medaile (S01E06)
Kočičí auto (S01E05)
další epizody (7)
Mach a Šebestová (TV seriál)
Páni tvorstva (E10)
1981 Medvídek Sněhůlek (TV seriál)
1980 Mach a Šebestová (TV seriál)
Policejní pes (E09)
Vzorné chování (E08)
1978 O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (TV seriál)
1976 Hlemýžď Matěj a skřítek Vítek (TV seriál)
1975 Pán zametač Silvester (TV seriál)
Rákosníček a hvězdy (TV seriál)
Říkání o víle Amálce (TV seriál)
Jak odešla spát až do jara (E13)
Jak potkala oříškového panáčka (E12)
Jak vyléčila ty dva, Hrompace a Ohniváče (E11)
další epizody (13)
1974 Domino a jeho kamaráti (TV seriál)
Huby ako duby (E02)
1973 Pásli ovce valasi (TV seriál)
1972 O loupežnickém synku Cipískovi (TV seriál)
O makové panence (TV seriál)
O makové panence a dvou Emanuelech (E13)
O makové panence a medvídku Metodějovi (E12)
O makové panence a Kaňce Čunčové (E11)
další epizody (13)
1971 Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Jak se Štaflík a Špagetka zařizovali (S01E09)
Jak Štaflík a Špagetka malovali (S01E07)
Jak Štaflík a Špagetka dělali střechu (S01E06)
další epizody (8)
1968 Pohádky z mechu a kapradí (TV seriál)
1963 Krtkova dobrodružství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace