foto

Jacob Wysocki

  • nar. 20.6.1990 (30 let)
    Lomita, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 An Evening with Beverly Luff Linn
Funny Story
2017 Good Crazy
2016 Schlep
2014 Odebrat z přátel
2012 Ladíme!
Tlusťoch válí
2011 Terri

TV seriály

2021 Superstore (TV seriál)
Biscuit (S06E06)
2016 *Loosely Exactly Nicole (TV seriál)
2015 Resident Advisors (TV seriál)
Motivational Speaker (E04)
Sexiled (E03)
Conflict Resolution (E02)
2013 Super Fun Night (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Naked (S04E12)
2010 Huge (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky