Reklama

Reklama

Noční Show Jimmyho Fallona

(pořad)
  • USA Late Night with Jimmy Fallon
Talk-show / Komedie
USA, 2009, 1 013 x 60 min

Kamera:

Michael Blieden

Účinkují:

Jimmy Fallon, Solange Knowles, Akon, Glenn Close, Jeff Goldblum, Matthew Perry, Jerry O'Connell, Jill Hennessy, Neil Patrick Harris, Dylan McDermott (více)

Recenze (30)

biskin 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrá talkshow, jedna z mála, která se dá sledovat od začátku do konce (včetně všech miniseriálů a vtipných her s diváky). Nevim sice, kdy Yoss komentář psal, ale naprosto s nim nemůžu souhlasit. Jimmy už má rok za sebou a stále si to zachovává kvalitu. Škoda mi přišla akorát Conana, který teď už nemá ani The Tonight Show. Edit: tak i Conan se zas dočkal svojí talk show ;) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Nevim jiste, jestli zrovna show Jimmyho Fallona byla inspiraci / je inspiraci Krausovy cesky obdoby, ale pokud ano, tak je jeste treba udelat velky krok kupredu. Jimmy Fallon tam dela more picovin a rada z nich pripadala docela originalni - tady na NZ to davaji nekdy odpoledne, takze to povetsinou nestiham, ale co jsem dosud videl me bavilo. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

O výběru hostů netřeba spekulovat - to je naprostá první liga (proto ve své show opakovaně měl i Baracka Obamu a aktuálně i Donalda Trumpa - toho mimochodem umí i skvěle parodovat...stejně jako třeba Putina), o hudební stránce také ne, vždyť mu tam hrají The Roots! Jimmy Fallon má charisma a je pohotový a vtipný...plus jeho ,,řeč těla", taneční dovednosti a fakt, že umí dobře zpívat...skvělý je koncept talkshow prokládané různými skeči, hranými scénkami, soutěžemi...plus doprovodné aktivity a hry k jeho talkshow, jako třeba Charades (napovídání pomocí pantomimy), Password (hádání slov s nápovědou jednoho slova) nebo Catchphrase (obdoba Password, ale s více slovy a časovým limitem v podobě tikajících stopek) coby předobraz našeho Kufru, jsou zábava sama... (ty novodobé varianty se zapojením virtuální reality už mne ale zas tak nebaví...stejně jako ty sportovní hry - Bar Curling atd.) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Žumpa Late night shows, líp to popsat nedokážu. Fallon byl dřív ještě docela snesitelnej, co ale předvádí v posledních letech je fakt šílený. ()

Galerie (150)

Reklama

Reklama