foto

Igor Filippov

  • nar. 13.11.1968 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Perevod s německogo (TV film)
2015 Duchless 2
Ně para
2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Majskij dožď (TV film)
2011 Ljubov morkov 3
Mai wei
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2005 Archangel (TV film)
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)

TV seriály

2020 Operacija "Valkirija" (TV seriál)
Paromščica (TV seriál)
2019 Poljarnyj (TV seriál)
Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Na rassvetě (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
Takaja, kak vsjo (TV seriál)
Žjoltyj glaz tigra (TV seriál)
2017 Ekspropriator (TV seriál)
2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Orden (TV seriál)
Pasečnik 2 (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Zagovorjonnyj (TV seriál)
Zatmenije (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Luna (TV seriál)
Palač (TV seriál)
Podozrenije (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Vzgljad iz večnosti (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dorogaja moja služanka (E01)
Lesnik (TV seriál)
Killer (S03E15)
Ment v zakoně (TV seriál)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
2013 Dělta (TV seriál)
Ikornaja lichoradka (S01E03)
Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Mirt obyknovennyj (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
Stanica (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Maryna Rošča (TV seriál)
Pravo na pravdu (TV seriál)
2010 Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
2008 Špionskije igry (TV seriál)
Pobeg (E11)
2007 Soldaty 12 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Bagaž (S02E01)
Advokat (TV seriál)
Epiděmija (S03E01)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
V ritme tango (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Zona (TV seriál)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čudovišče bez krasavicy (S01E03)
Zvězdočet (TV seriál)
2003 Na uglu, u Patriaršich 3 (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Kto streljajet poslednim (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky