foto

Igor Filippov

  • nar. 13.11.1968 (50 let)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Duchless 2
Ně para
2013 Ty zaplatiš za vsjo (TV film)
2012 Majskij dožď (TV film)
2011 Ljubov morkov 3
Mai wei
2007 Sluha Jeho Veličenstva
2005 Archangel (TV film)
2003 Sněžnaja ljubov, ili Son v zimnjuju noč (TV film)
2002 Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)

TV seriály

2018 Pristavy (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace