foto

Wilhelm Maria Birgel

  • nar. 19.9.1891
    Köln, Německá říše
  • zem. 29.12.1973 (82 let)
    Dübendorf, Zürich, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Glückspilze (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
1969 Die Fee (TV film)
1968 Der Meteor (TV film)
Sind wir das nicht alle? (TV film)
Sommersprossen
1967 Der Kreidegarten (TV film)
1966 Agent 505 - Todesfalle Beirut
Schonzeit für Füchse
1965 Die Sakramentskarosse (TV film)
1964 Andorra (TV film)
Der Gefangene der Botschaft
Ein Sarg aus Hongkong
1963 Die Möwe (TV film)
Die Möwe (TV film)
1962 Blonde Frau des Maharadscha, Die
Romanze in Venedig
1961 Frau Cheneys Ende
1959 Arzt aus Leidenschaft
Geliebte Bestie
Wenn die Glocken hell erklingen
1958 Bellissime gambe di Sabrina, Le
Der Priester und das Mädchen
Die Erbin (TV film)
Ihr Bräutigam (TV film)
Liebe kann wie Gift sein
1957 Die Heilige und ihr Narr
Frauenarzt Dr. Bertram
1956 Ein Herz kehrt heim
Johannisnacht
Rosen für Bettina
Zwischen Zeit und Ewigkeit
1955 Die Toteninsel
Ein Mann vergißt die Liebe
Heidi und Peter
Rosenmontag
1954 Konsul Strotthoff
Rittmeister Wronski
Sterne über Colombo
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Die Gefangene des Maharadscha
1952 Heidi
Mein Herz darfst du nicht fragen
1951 Ewige Spiel, Das
Wenn die Abendglocken läuten
1950 Vom Teufel gejagt
1948 Im Tempel der Venus
1947 Zwischen gestern und morgen
1945 Die Brüder Noltenius
Leb' wohl, Christina
1944 Ich brauche dich
Musik in Salzburg
1943 Der Majoratsherr
Manželství v nebezpečí
Temný den
1942 Diesel
1941 ...reitet für Deutschland
Kameraden
1940 Feinde
Srdce královny
1939 Der Gouverneur
Hotel Sacher
Kongo-Express
Maria Ilona
1938 Der Fall Deruga
Geheimzeichen LB 17
Modrá liška
Verklungene Melodie
1937 Fanny Elsslerová, milenka Orlíkova
K novým břehům
Menschen ohne Vaterland
Ritt in die Freiheit
Unternehmen Michael
1936 Schlußakkord
Zrádce
1935 Barkarola
Das Mädchen Johanna
Muž přes palubu
Černá růže
1934 Ein Mann will nach Deutschland
Fürst Woronzeff

TV seriály

1967 Großer Mann, was nun? (TV seriál)
1954 Unsere Nachbarn heute abend - Familie Schölermann (TV seriál)

Dokumentární

2002 Bellaria - So lange wir leben! - a.z.

TV pořady

1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
1960 Spaß mit Ernst (Stankovski) (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1955 Rosenmontag

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace