foto

Julie-Anne Roth

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 L'Ordre des médecins
Normandie nue
2015 Les années perdues (TV film)
2013 Coût de chance (TV film)
S Molièrem na kole
2012 Agentura: I možné je nemožné (TV film)
David et Madame Hansen
Un Bonheur n'arrive jamais seul
2011 V kůži třicítky (TV film)
2010 Nejvyšší patro, levé křídlo
2009 Associés, Les (TV film)
2008 De sang et d'encre (TV film)
2005 Manželčina pomsta
2004 Madame Eduard
Syrská nevěsta
2003 Enfants de Charlotte, Les (TV film)
Marylin et ses enfants (TV film)
2002 Grand soir, Le
L' Année des grandes filles (TV film)
2001 Requiem
2000 Vatel
1999 C'est quoi la vie?
De mère inconnue (TV film)
Johanka z Arku
Trois saisons (TV film)
1998 Moissons de l'océan, Les (TV film)
1996 Le choix de la nuit (TV film)
Nuits blanches
Sang du renard, Le (TV film)
1994 Balle perdue (TV film)
Des enfants dans les arbres (TV film)
Královna Margot
L'histoire du garçon qui voulait qu'on l'embrasse
Rizika mládí
1993 Gabriel (TV film)
L'Affaire Seznec (TV film)
Lethal Exposure (TV film)

TV seriály

2018 Profil zločinu (TV seriál)
Les yeux fermés (S09E06)
2017 Souviens-toi (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Accusé (TV seriál)
L'histoire de Simon (S01E05)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Explosion (E07)
L'Incendie (E06)
další epizody (8)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Le Cheval de Troie (E08)
Paranoïa (E07)
Otages 2/2 (E06)
další epizody (8)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1996 Femme de la forêt, La (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace