foto

Monika Woytowicz

  • nar. 23.6.1944 (75 let)
    Barth, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Místo činu - Jenom hra (TV film)
2000 Zwei Dickköpfe mit Format (TV film)
1999 Deine besten Jahre (TV film)
Místo činu: Kolín - Temná a světlá stránka (TV film)
1997 Smrt posledního nájemníka (TV film)
Unvergeßliches Wochenende... am Tegernsee, Ein (TV film)
1995 Mraky na obzoru (TV film)
1993 Mein Mann ist mein Hobby (TV film)
1992 Traumschiff - Norwegen, Das (TV film)
1990 Florian
1988 Tagebuch für einen Mörder (TV film)
1986 Zerbrochene Brücken (TV film)
1985 Sachsens Glanz und Preußens Gloria - Aus dem siebenjährigen Krieg (TV film)
Sachsens Glanz und Preußens Gloria: Brühl (TV film)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort - Der Laufsteg (TV film)
Lieben Sie Träume? (TV film)
Rodinný gang
Wie Bärchen zur Sonne flog
Wilhelm Meisters theatralische Sendung (TV film)
1981 Sturz, Der
1980 Der Staatsanwalt hat das Wort - In Kost und Logis (TV film)
Ich will nach Hause (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
Vážné hry
1979 Bärchens Traum (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
1978 Jeden musí dělat mrtvou
Jugendweihe (TV film)
Zwerg Nase (TV film)
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
Verfolgung (TV film)
1976 Eine Chance für Manuela (TV film)
1975 Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Černý mlynář (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
Eigene Haut, Die (TV film)
Kit a spol.
Schultze mit tz (TV film)
Tak třeba Josef
Tilla und der Burgvogt (TV film)
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Anfang am Ende der Welt
Testfall (TV film)
Wo Möwen stürzen - Wale ziehn (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Der kleine und der große Klaus (TV film)
Die kürzeste Nacht (TV film)
Pygmalion XII (TV film)
Statečný Osceola
1970 Die Prinzessin auf der Erbse (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
Mädchen auf dem Brett, Das
1966 Pierre und Isabelle (TV film)
1965 Dobrodružství Wernera Holta
1964 Za mnou, holoto!

TV seriály

2000 Big Ben (TV seriál)
Vražda ve sboru (S05E03)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1991 Sag mal Aah! (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1988 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tag der glücklichen Paare (S02E23)
Trennungen (S02E17)
Glück im Spiel (S02E16)
další epizody (5)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
Scharnhorst (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1973 Clown Ferdinand (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky