foto

Ingrid Burkhard

  • nar. 7.6.1931 (89 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Trouble with Being Born
2016 Daleko od domova
Poustevníci
Toni Erdmann
2015 Drei Eier im Glas
Esel
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
Heimat zu verkaufen (TV film)
Karl Merkatz - Vom Tischler zum echten Wiener (TV film)
Případ Andropov (TV film)
2009 Da wo wir zu Hause sind (TV film)
Ein Halbes Leben (TV film)
2008 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2007 Lékař z Wörthersee 2 (TV film)
2006 Da wo es noch Treue gibt (TV film)
Lékař z Wörthersee (TV film)
2005 Daniel Käfer - Die Villen der Frau Hürsch (TV film)
Tam, kde bijí srdce (TV film)
Tam, kde začíná štěstí (TV film)
2004 Tam, kde máme domov (TV film)
Zuckeroma (TV film)
2003 Polterabend (TV film)
Tam, kde bydlí láska (TV film)
Twinni
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Přijď, sladká smrti
Tam někde v horách (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
1997 Die Schuld der Liebe
Qualtingers Wien
1996 Geständnis, Das (TV film)
1994 Eine Dicke mit Taille
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Leas Hochzeit (TV film)
1987 '38
1985 Abschied von Hölderlin
1981 Kopfstand
1979 Feuer! (TV film)
Lumíci, část 1 - Arkády (TV film)
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
1975 Tatort - Urlaubsmord (TV film)
1970 Die Bestattung des Oskar Lieberherr (TV film)
1963 Don Juan kommt zurück (TV film)

TV seriály

2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Mörderische Sehnsucht (S06E04)
2007 Lilly Schönauer (TV seriál)
Odbočka ke štěstí (E03)
2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1989 Calafati Joe (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Via Mala (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Aus den Trümmern (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky