foto

Alexandra von Schwerin

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaos-Queens - Lügen, die von Herzen kommen (TV film)
Tatort - Bausünden (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
2015 Alleine war gestern (TV film)
Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
Kirschkuchen (studentský film)
Tatort - Benutzt (TV film)
2014 Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Tatort - Im Schmerz geboren (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
Dokonalé Vánoce (TV film)
Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
Sám mezi všemi (TV film)
2011 Místo činu: Stuttgart - První oběť (TV film)
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Město pod tebou
Sie hat es verdient (TV film)
2008 Marie Brand und der Charme des Bösen (TV film)
2007 Místo činu: Kolín - Květina zla (TV film)
2006 Allein gegen die Angst
Die Sitte - Die Unwiderstehliche (TV film)
Unter der Sonne
2005 In Sachen Kaminski (TV film)
Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
2004 Der Stich des Skorpion (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
2002 Der Freund von früher (TV film)
2000 Smrt z lásky (TV film)

TV seriály

2019 Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
Helen Dorn (TV seriál)
Nach dem Sturm (E11)
2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auferstanden (S04E18)
2017 Professor T. (TV seriál)
Tamara (S01E04)
Mord im Hotel (S01E03)
Die Abrechnung (S01E02)
další epizody (4)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
Phoenixsee (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Wilsberg (TV seriál)
Mord und Beton (E51)
2015 Der Lehrer (TV seriál)
Ich glaub', Du bist hier das Problemkind (S03E08)
Kobra 11 (TV seriál)
Hra s ohněm (S19E11)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Was nicht sein darf (S14E02)
2013 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Wunder (S01E03)
Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
2012 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Abführmittel (E11)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Smrt striptéra (S02E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Muttertag (S08E15)
Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S15E12)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Glauben (E02)
Herzog (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky