foto

Christian Kohlund

  • nar. 17.8.1950 (69 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Liebhaber meiner Frau (TV film)
2017 Private Banking (TV film)
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Plavba snů: Barcelona (TV film)
2013 Der Ruf der Pferde (TV film)
Klatscht! (studentský film)
Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Z lásky k tobě (TV film)
2011 Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
2010 Charly's Comeback (TV film)
2009 Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2004 Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2003 I ragazzi della via Pál (TV film)
Katz und Hund (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Poslechni své srdce (TV film)
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Ostrov štěstí (TV film)
Tod durch Entlassung (TV film)
2000 Kouzlo růžové zahrady (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Dívka z ciziny (TV film)
Nancherrow (TV film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
Zweite Geige (TV film)
1997 Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
Traumschiff - Hawaii, Das (TV film)
1995 Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Špinavé peníze (TV film)
1994 Um jeden Preis (TV film)
1993 Biblické příběhy: Abrahám (TV film)
1992 Leo Sonnyboy: Vom Tauerkloß zum Herzensbrecher (TV film)
1990 Das Traumschiff: New Orleans (TV film)
1989 Haute tension - Retour à Malaveil (TV film)
Leo Sonnyboy
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1986 Das Traumschiff - Bali (TV film)
1985 Einmal Ku'damm und zurück
Theaterblut
1983 Katze läßt das Mausen nicht, Die (TV film)
Mensch, Berni (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1979 Landvogt von Greifensee, Der
1977 Abelard
Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Chinesische Wunder, Das
Unordnung und frühes Leid
1976 Tatort - Abendstern (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
1974 See, Die (TV film)
1973 Chodec

TV seriály

2020 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die tödliche Falle (E07)
2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und der Sündenfall (E06)
Borchert und die mörderische Gier (E05)
2018 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die Macht der Gewohnheit (E04)
Borchert und die letzte Hoffnung (E03)
2017 Wilder (TV seriál)
Abgrund (S01E06)
Pirat (S01E05)
Spur (S01E04)
další epizody (5)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchertův případ (E02)
Borcherts Fall (E01)
2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
2013 Hotel snů (TV seriál)
Myanmar (E19)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
Vietnam (E17)
2011 Hotel snů (TV seriál)
Tobago (E16)
Maledivy (E15)
2010 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (E06)
Hotel snů (TV seriál)
Srí Lanka (E14)
Chiang Mai (E13)
2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
Malajsie (E11)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Čína (E10)
Karibik (E09)
2007 Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
Hotel snů (TV seriál)
Dubai (E08)
Jižní Afrika (E07)
2006 Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
Seychely (E05)
2005 Hotel snů (TV seriál)
Mexiko (E04)
Bali (E03)
2004 Hotel snů (TV seriál)
Mauritius (E02)
Thajsko (E01)
Pod bílými plachtami (TV seriál)
Kompas lásky (E03)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Ulice Berlína (TV seriál)
Countdown (S04E01)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Tam, kde vychází slunce (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Sun on the Stubble (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1989 Maria Vandamme (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
Herzstillstand (S03E17)
další epizody (6)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
další epizody (19)
1987 Die Insel (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Heimkehr (S02E10)
Das Vermächtnis (S02E09)
Der Fremde in der Hütte (S02E03)
další epizody (6)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Hochzeitstag (S01E19)
Der Wert des Lebens (S01E18)
další epizody (6)
1984 Glücksritter, Der (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)