foto

Christian Kohlund

  • nar. 17.8.1950 (68 let)
    Basilej, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Zürich-Krimi: Borchert und die Macht der Gewohnheit (TV film)
Der Zürich-Krimi: Borchert und die letzte Hoffnung (TV film)
2017 Private Banking (TV film)
2016 Borchertův případ
Der Zürich-Krimi: Borcherts Fall (TV film)
2015 Tatort - Erkläre Chimäre (TV film)
2014 Das Traumhotel - Marokko (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Barcelona (TV film)
2013 Das Traumhotel - Myanmar (TV film)
Der Ruf der Pferde (TV film)
Klatscht! (studentský film)
Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
2012 Hotel snů: Brazílie (TV film)
Hotel snů: Vietnam (TV film)
Z lásky k tobě (TV film)
2011 Hotel snů: Maledivy (TV film)
Hotel snů: Tobago (TV film)
Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
2010 Charly's Comeback (TV film)
Hotel snů: Chiang Mai (TV film)
Hotel snů: Srí Lanka (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2009 Hotel snů: Kapské město (TV film)
Hotel snů: Malajsie (TV film)
Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
Von ganzem Herzen (TV film)
2008 Hotel snů: Karibik (TV film)
Hotel snů: Čína (TV film)
2007 Agathe: Nebezpečná hra (TV film)
Hotel snů: Dubai (TV film)
Hotel snů: Jižní Afrika (TV film)
2006 Hotel snů: Indie (TV film)
Hotel snů: Seychely (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
Hotel snů: Bali (TV film)
Hotel snů: Mexiko (TV film)
Rosamunde Pilcher: Královna noci (TV film)
2004 Hotel snů: Mauritius (TV film)
Hotel snů: Thajsko (TV film)
Inga Lindström: Kouzlo lásky (TV film)
Pod bílými plachtami: Kompas lásky (TV film)
Tvýma očima (TV film)
2003 I ragazzi della via Pál (TV film)
Katz und Hund (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
Poslechni své srdce (TV film)
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
Julius Caesar (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
2001 Anwalt Abel - Salut, Abel! (TV film)
Anwalt Abel - Zuckerbrot und Peitsche (TV film)
Ostrov štěstí (TV film)
Tod durch Entlassung (TV film)
2000 Kouzlo růžové zahrady (TV film)
Straßen von Berlin - Countdown, Die (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Dívka z ciziny (TV film)
Nancherrow (TV film)
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
Zweite Geige (TV film)
1997 Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
Traumschiff - Hawaii, Das (TV film)
1995 Schwurgericht - Mordanklage ohne Leiche (TV film)
Špinavé peníze (TV film)
1994 Um jeden Preis (TV film)
1993 Biblické příběhy: Abrahám (TV film)
1992 Leo Sonnyboy: Vom Tauerkloß zum Herzensbrecher (TV film)
1990 Das Traumschiff: New Orleans (TV film)
1989 Haute tension - Retour à Malaveil (TV film)
Leo Sonnyboy
Männer vom K3 - Der Mann im Dunkeln, Die (TV film)
1986 Das Traumschiff - Bali (TV film)
1985 Einmal Ku'damm und zurück
Theaterblut
1983 Katze läßt das Mausen nicht, Die (TV film)
Mensch, Berni (TV film)
1982 Heiße Herz, Das (TV film)
1979 Landvogt von Greifensee, Der
1977 Abelard
Anpassung an eine zerstörte Illusion (TV film)
Chinesische Wunder, Das
Unordnung und frühes Leid
1976 Tatort - Abendstern (TV film)
1975 Die Brücke von Zupanja
1974 See, Die (TV film)
1973 Chodec

TV seriály

2017 Wilder (TV seriál)
Abgrund (E06)
Pirat (E05)
Spur (E04)
další epizody (5)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Tam, kde vychází slunce (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Sun on the Stubble (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Detektiv Bonaparte (TV seriál)
Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
1990 Le mari de l'ambassadeur (TV seriál)
1989 Maria Vandamme (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Arzt unter Verdacht (S03E18)
Herzstillstand (S03E17)
další epizody (6)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Die Männer vom K3 (TV seriál)
Haute tension (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Sorge um Benjamin (S03E12)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
další epizody (19)
1987 Die Insel (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die Heimkehr (S02E10)
Das Vermächtnis (S02E09)
Der Fremde in der Hütte (S02E03)
další epizody (6)
1986 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Ein Kind, ein Kind, ein Kind (S01E24)
Hochzeitstag (S01E19)
Der Wert des Lebens (S01E18)
další epizody (6)
1984 Glücksritter, Der (TV seriál)
Homme de Suez, L' (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Nouvelle malle des Indes, La (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace