foto

Bärbel Stolz

  • nar. 5.11.1977 (43 let)
    Esslingen am Neckar, Baden-Württemberg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
High Society
2015 Marcel über den Dächern
2013 Fakjů pane učiteli
2011 Lena will es endlich wissen
2010 Ve Spessartu opět straší! (TV film)
2008 Man liebt sich immer zweimal (TV film)
2007 29 a ještě panna (TV film)
2002 Erste Ehe (studentský film)
1999 Kopp, Der (TV film)

TV seriály

2020 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Der letzte Beat (S11E23)
Geisterjagd (S11E22)
Hotel Futuro (S11E21)
další epizody (9)
2019 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kindersegen (S11E24)
Der Pechvogel (S11E12)
Skate or die (S11E11)
další epizody (9)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Rückschläge (S01E08)
Eifersucht (S01E05)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Aufreißer (S04E08)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Stallorder (S01E08)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
Ano, já chci. Ale kdo chce mě? (S02E08)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Nerven liegen blank (S12E03)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Marc chce sex (S01E04)
Policie Hamburk (TV seriál)
Das verlassene Kind (S02E13)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Alles Mist (S05E05)
2006 Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky