foto

Michael Yare

  • nar. 19.3.1983 (34 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Morgan
2013 Cold
2011 Druhá strana (TV film)
Mezi kanály
Počátek Země Nezemě (TV film)
2009 Moore Street Masala
Once Upon a Time in Dublin
2008 Christian Blake
2006 Ghostwood
2005 Zbohatni nebo chcípni

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Neohnuti, neskloněni, nezlomeni (S05E06)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Toast of London (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace