foto

Chris Sullivan

  • nar. 19.7.1980 (38 let)
    Foxborough, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Independents
2017 Strážci Galaxie Vol. 2
Walden: Life in The Woods
2016 Blood Stripe
Imperium
Morgan
Pod rouškou noci
2014 Peter Pan Live! (TV film)
Stejná srdce (TV film)
Špinavý prachy
2008 North Starr

TV seriály

2019 This Is Us (TV seriál)
Epizoda 18 (S03E18)
Epizoda 17 (S03E17)
Epizoda 16 (S03E16)
další epizody (8)
2018 Kempování (TV seriál)
Just Plain Mad (E05)
Up All Night (E04)
Fishing Trip (E03)
další epizody (5)
This Is Us (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
The Beginning Is the End of the Beginning (S03E09)
Six Thanksgivings (S03E08)
další epizody (13)
2017 This Is Us (TV seriál)
Number Three (S02E10)
Number Two (S02E09)
The Most Disappointed Man (S02E07)
další epizody (14)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Two: The Weirdo on Maple Street (S01E02)
Chapter One: The Vanishing of Will Byers (S01E01)
This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
The Trip (S01E09)
Pilgrim Rick (S01E08)
další epizody (10)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Mutually Assured Destruction (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
The Red Team (S01E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Monster's Legacy (S14E13)
2011 Muž s posláním (TV seriál)

TV pořady

2017 Megyn Kelly Today (TV pořad)
The IMDb Show (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace