foto

Chris Sullivan

  • nar. 19.7.1980 (37 let)
    Foxborough, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Strážci Galaxie Vol. 2
2016 Blood Stripe
Imperium
Morgan
Pod rouškou noci
2014 Peter Pan Live! (TV film)
Stejná srdce (TV film)
Špinavý prachy
2008 North Starr

TV seriály

2017 This Is Us (TV seriál)
Tess (S02E06)
Brothers (S02E05)
Still There (S02E04)
další epizody (12)
2016 Stranger Things (TV seriál)
Chapter Two: The Weirdo on Maple Street (S01E02)
Chapter One: The Vanishing of Will Byers (S01E01)
This Is Us (TV seriál)
Last Christmas (S01E10)
The Trip (S01E09)
Pilgrim Rick (S01E08)
další epizody (10)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Pamatuješ na Moon Flower? (S02E09)
Mně dobře není (S02E08)
další epizody (10)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Zlatý lotos (S01E09)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
další epizody (10)
2013 Takoví normální Američané (TV seriál)
Mutually Assured Destruction (S01E08)
Jak prosté (TV seriál)
The Red Team (S01E13)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace