foto

Tshamano Sebe

  • nar. 24.12.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 8
Nomvula
2013 Of Good Report
2011 Die Minensucherin (TV film)
Láska na vlastní nebezpečí (TV film)
2009 Finální hra
2007 Afrika v srdci (TV film)
Der Tod meiner Schwester (TV film)
2006 Folge deinem Herzen (TV film)
2001 Malunde
Pianistka
1999 Die Spesenritter (TV film)
1998 Smlouva na smrt
1997 Mandela a de Klerk (TV film)
1996 Den vita lejoninnan
1995 Um die 30 (TV film)
1994 Ab nach Tibet!

TV seriály

2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Černá známka (S03E10)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Piraten (S03E01)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Tady žádní andělé nejsou (S12E20)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
Sand (E02)
2001 24 hodin (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky