foto

Ha-na Park

  • nar. 25.7.1985 (34 let)
    Okres Buyeo, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kaechimi
2012 Leobeu pikseon

TV seriály

2019 Seulpool ddae saranghanda (TV seriál)
Widaehan syo (TV seriál)
Yimong (TV seriál)
2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
Inhyeongeui jib (TV seriál)
Sumbaggokjil (TV seriál)
2017 Ranjeri sonyeosidae (TV seriál)
2016 Bitnara eunsu (TV seriál)
Cheonsangeui yaksok (TV seriál)
Jeulgeoun naui jip (TV seriál)
2015 Bulgeundal (TV seriál)
2014 Abgujeong baekya (TV seriál)
2013 Geum nawara, deookddak! (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Miseukoria (TV seriál)
Toowikseu (TV seriál)
2012 Pandayanggwa goseumdochi (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Video seuta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky