foto

Hendrik Arnst

  • nar. 1950
    Výmar, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drinnen wird nicht geraucht (studentský film)
2017 Der König von Berlin (TV film)
Kapitán
Longs Laden (studentský film)
2015 Im Zweifel (TV film)
2014 Rico a Oskar, malí detektivové
Schmidt: Eine Geschichte der deutschen Provinz
Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
2013 Osudný případ (TV film)
Západ
2012 Lore
Polizeiruf 110 - Einer trage des anderen Last (TV film)
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
Tatort - Nachtkrapp (TV film)
2011 Die alte Frau
Hotel Lux
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Blackout (TV film)
Der Mann, der über Autos sprang
Im Dschungel (TV film)
Meine Familie bringt mich um (TV film)
2009 Der Tote im Spreewald (TV film)
Dinosaurier
Legenda o Janě
Liebe Mauer
Mé dvě ženy (TV film)
Saze štěstí (TV film)
Viva Europa!
Vzrušující víkend (TV film)
2008 Absurdistán
Ein starker Abgang (TV film)
Předčítač
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Weltstadt
Werther (TV film)
2007 Der Letzte macht das Licht aus!
Tatort - Dornröschens Rache (TV film)
Video Kings
Wenn Liebe doch so einfach wär' (TV film)
2006 Der Idiot (TV film)
Leben mit Hannah
Wut (TV film)
2005 Na plný plyn (TV film)
Polizeiruf 110: Vorwärts wie rückwärts (TV film)
Rabenkinder (TV film)
Warum Ulli sich am Weihnachtsabend umbringen wollte
2003 Hamlet_X
Perser, Die (TV film)
2002 Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Endstation Tanke
Lepší společnost
Nepřítel před branami
2000 Dämonen (TV film)
Sperling und das große Ehrenwort (TV film)
1997 Teufels General, Des (TV film)
1994 Sunny Point
1991 Atemnot (TV film)
1984 Romeo a Julie na vsi
1975 Aus meiner Kindheit

TV seriály

2020 Schwartz & Schwartz (TV seriál)
Wo der Tod wohnt (E03)
2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Bernsteinfieber (S04E16)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
2014 Der Tatortreiniger (TV seriál)
Tauschgeschäfte (S04E05)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Carport (S03E02)
2012 Götter wie wir (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Unter den Linden (E32)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Tod eines Richters (S09E11)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hexenschuss (S10E28)
Správná dvojka (TV seriál)
Am Abgrund (E49)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
Der kleine Mann (TV seriál)
Flemming (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Těžké rozhodování (S03E02)
Falešná hra (S03E01)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
Die Anwälte (TV seriál)
Unschuldig (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schläfer (S06E03)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Happy Birthday (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Partisan: Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 1992-2017

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky