foto

Petra Hinze

  • nar. 5.6.1942 (76 let)
    Frankfurt nad Mohanem, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pretty Mama (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2004 Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2002 Epsteinova noc
Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
1999 Das Mädchen aus der Torte (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
1997 Berlín - Moskva (TV film)
1996 Natascha - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
1995 Mutter mit 18 (TV film)
1994 Skleněný dům (TV film)
1993 Krücke
1992 Alles Lüge
Zärtliche Erpresserin (TV film)
1991 Engel mit einem Flügel (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Bis zum bitteren Ende, Der (TV film)
1990 Albert Einstein
Geschichten einer Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Warum ich... (TV film)
Sprungdeckeluhr, Die
Staatsanwalt hat das Wort - Hallo Partner, Der (TV film)
Unerwartete Bescherung (TV film)
1989 Beteiligten, Die
Der Staatsanwalt hat das Wort - Geisterfahrer (TV film)
Der Tölpelhans
Polizeiruf 110 - Der Fund (TV film)
1988 Eine Magdeburger Geschichte (TV film)
Muž na stromě (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
Hraběnka Coselová (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Um jeden Preis, Der (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Mühlbach & Sohn (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
1984 Der Staatsanwalt hat das Wort - Versuchung (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Ein Kartenhaus, Der (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 ...schwierig, sich zu verloben
Schöne und das Tier, Die (TV film)
1982 Jen žádnou paniku
Melanie van der Straaten (TV film)
1981 Kippenberg (TV film)
1980 Kunstraub (TV film)
Mein Vater Alfons
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort - Doppelte Buchführung (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Zur Feier des Tages (TV film)
Nicki
1978 Brandstellen
Kleinen Lokführers große Fahrt, Des (TV film)
Marianne wartet auf die Hochzeit (TV film)
1977 ...inklusiv Totenschein (TV film)
Die Selbstmörderin Agnes Wabnitz (TV film)
Fernsehpitaval - Der Ring (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
Aschenbrödel (TV film)
1974 Rákosí (TV film)
Rückkehr als Toter (TV film)
Tak třeba Josef
Zwischen vierzig und fünfzig (TV film)
1973 Brüder Lautensack, Die (TV film)
1972 Adjutant, Der (TV film)
Aller Liebe Anfang (TV film)
Er - Sie - Es (TV film)
Romanze für einen Wochentag (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Čas čápů
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
He Du!
Nächtliche Mutprobe (TV film)
1967 Gefrorenen Blitze, Die
1966 Columbus 64 (TV film)

TV seriály

2001 40. okrsek (TV seriál)
2000 Himmel und Erde - ein göttliches Team (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Vražda a zabití (S01E04)
Wolkenstein (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1988 Barfuß ins Bett (TV seriál)
1987 Fridolin (TV seriál)
1985 Flug des Falken (TV seriál)
1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1977 Vyplouváme (TV seriál)
1976 Izgori, za da svetish (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)
1967 Harras, der Polizeihund (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1964 Jagdpartie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace