foto

Carola Regnier

  • nar. 2.4.1943
    Pähl, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 29.11.2011 (68 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV film)
Reise nach Tulum
2008 Nepatrné lži (TV film)
2006 Beutolomäus kommt zum Weihnachtsmann (TV film)
Oblivion
2005 Hexenküsse (TV film)
Schiller (TV film)
Tote leben länger (TV film)
2004 Die fremde Frau (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
Lalecet Al Hamaim
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
Tatort - Eine Leiche zu viel (TV film)
2003 Rosenstrasse
2000 3 Chinesen mit dem Kontrabass
1998 Kleine Semmeln
1997 Die Rättin (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
Schuldig auf Verdacht (TV film)
1995 Dreigroschenoper, Die (TV film)
Man(n) sucht Frau (TV film)
1994 Maries Lied: Ich war, ich weiß nicht wo
1993 Nordkurve
Schlusschor (TV film)
1991 Zynische Körper, Der
1990 Ivanov (TV film)
1989 Jenseits von Blau
1988 Further and Particular
1986 Hôtel du paradis
1985 Verführung: Die grausame Frau
1984 Basis of Make-Up I, The
Mann wie EVA, Ein
1983 Flambovaná žena
1981 Berührte, Die
Den idiotů
1980 Fabian
1975 Irene
1973 Vier Fenster zum Garten (TV film)
1972 Im bayerischen Stil (TV film)
1965 Situace je zoufalá, nikoliv však vážná

TV seriály

2007 Beutolomäus und der doppelte Weihnachtsmann (TV seriál)
Beutolomäus und die Prinzessin (TV seriál)
2000 Donna Leonová (TV seriál)
Jahrestage (TV seriál)
1998 Der Laden (TV seriál)
1994 Hagedorns Tochter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
Rette mich, wer kann (TV seriál)

Dokumentární

2006 Unser Reigen (TV film)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2001 Mannovi - román století (TV film)
1984 Treffpunkt im Unendlichen (TV film)
1974 Behindert (TV film)

Divadelní záznam

1966 Die zwei Herren aus Verona (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky