foto

James Dormer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Temný bojovník
2011 The Holding
2008 Lena: The Bride of Ice
2004 The Welcome Committee

TV seriály

2018 Medicejové (TV seriál)
Spojenectví (S02E06)
Pouta, která svazují (S02E05)
Krev za krev (S02E04)
2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Bílá lvice (S04E01)
2015 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
další epizody (4)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2013 Protiúder (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (8)
2012 Sindibád (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
2009 MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S08E07)
2008 The Fixer (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 The Holding

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky