foto

James Dormer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Temný bojovník
2011 The Holding
2008 Lena: The Bride of Ice
2004 Welcome Committee, The

TV seriály

2016 Beowulf: Návrat do Shieldlandu (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Bílá lvice (S04E01)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Návrat domů (S01E05)
2012 Sindibád (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2008 The Fixer (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2011 The Holding

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace