Reklama

Reklama

Temný bojovník

Trailer 1

Obsahy(1)

Když je na korunního prince spáchán pokus o atentát, za kterým se skrývá jeho vlastní bratr, musí mladý následník trůnu opustit království a hledat útočiště v cizích krajích. Jedinou nadějí na návrat domů je pro něho dvojice, kterou tvoří rytíř Jacob, znavený křížovou výpravou (Hayden Christensen), a legendární zbojník Gallain (Nicolas Cage). Musí bojovat svorně, bok po boku, aby princi pomohli získat zpět jeho místo na trůně, které mu právem náleží. (AMC Czech)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (115)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"K čemu budou mrtvému mince ??" Ty se vždycky hodí !! Třeba i punk křižákovi Haydena Chrisensena, který má těžké trauma.. Asi, že mu přestal svítit meč.. Nebo spíš zjistil, že Nicolas Cage je jeho otec..;) Já mám trauma též !! Z příšerně natočené a bizarně nasnímané šmíry.. Režijní šumař Dark Powell se tady vyloženě ztrapnil.. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jestli někomu přijde nízkorozpočtový film snímek, který stál 25 mega tak fajn, já s tím nesouhlasím, ale je fakt, že mě udivuje co na tom stálo tolik. Každopádně film sám o sobě mě příjemně překvapil. Hayden se prostě hodí na hraní věčně podmračených týpků co mají v jedné ruce jakoukoli verzi meče a prosekávají se masou jakýchkoli těl. Tentokrát tedy dělá sushi z asijců a jde mu to více než dobře. Cage a jeho proměna během filmu se mi hodně líbil. Že z něj bude solidní psycho dacan, to jsem nečekal a kosil to taky více než slušně. Prostě až zase nějaký čínský princátko sejme taťku a bude se snažit sejmout i mladšího brášku, kterej ho předběhnul v následovnictví, tak by neměl naštvat křižáky. Jinak hrozí, že si panování moc neužije. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Oh bohové, který bezmyslný koncentrát blbosti schválil tenhle film? Přitom kulisy a řemeslo kameramana, stejně jako některá akce, si nestojí vůbec zle (rejža je zkušenej vedoucí kaskadérskejch scén), jenže ten ultradebilní scénář?! Tupé postavy, nudná a prudce odpudivě béčková zápletka (ale neskutečně béčková a hloupá), vytírání zadnic s blízko a dálnovýchodníma reáliema a k tomu ultratrapní herci (chudák Anakin, sice není kdoví jaký herec, ale je alespoň dobře nacastovanej a umí to s mečem, to banda bezejmenejch čínskejch dřev a Nic Cage, co mnhouří oko a mluví jednolitým chraplákem je daleko, daleko horší a k smíchu). Jsem si jistý, že kdyby produkci neměl na starosti űberblb, mohl to bejt slušnej béčkovej film, takhle je to jen stupeň nad odpadovou propastí, díky náznaku jistého slušného řemesla a GP gezichtu Haydena Christensena. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Outcast je dalším z řady případů lživé praxe béčkových produkcí, kteří nalákají publikum na svůj film uvedením někdejší akční hvězdy, která se tam ve skutečnosti nakonec ale ukáže jen v několika scénách a tím její účinkování v daném snímku končí. V tomto případě jde o Nicolase Cage, který se tu objeví chvíli hned na začátku a pak o malinko déle zas až v úplném závěru. Ovšem tentokrát to bylo možná ale i dobře, neboť Cage je tu i v těch pár minutkách vážně trapnej a zcela mimo mísu a navíc Hayden Christensen v hlavní roli je naopak natolik osobitý, že toho Nicolase za prdelí fakt nepotřeboval. Jinak film na mě celý působil hodně laciným a až televizním dojmem, bez čehokoliv zajímavějšího, či výraznějšího. Zápletce tedy nemohu určitě upřít spád a dostatek akce, co je to ale platný, když je to celý tak strašně tuctový, nepřekvapivý a ve spoustě momentech až trapný a ona akce je pak zpracovaná fakt hodně špatně, a to jak po choreografické, tak po efektní stránce. Outcast nedisponuje ani atmosférou, na historickou podívanou se tvůrcům nepodařilo film ani jakoliv stylizovat, prostě jde opravdu jen o slaboučký, nepůsobivý béčko, u kterého sice nebudu tvrdit, že jsem u něj usínal nudou, ale za nějakou výraznější diváckou pozornost tedy rozhodně nestojí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to nudny film s obcasnymi zableskami trapnosti. To sa tyka hlavne scen so zaporakom, ktory prehrava ako o zivot. Neprijemne pôsobi aj lámavá anglictina azijskych hercov, ktora im ubrala na uveritelnosti hereckych vykonov. Nic Cage si po niekolkych filmoch, kde podal civilny az kvalitny vykon znova strihol prehravajuceho magora so sialenym ucesom. Akcia je sterilna. Je sice prehladna ale bez krvi. Absencia krvi zamrzi aj u akcnych filmoch. Historicke rubacky, ktore by mali byt brutalne su bez krvi uplne na hovno. No a zapletka o boji o tron medzi dobrym a zlym princom je tiez podana prilis fadne a nezaujimavo. Vela som od filmu necakal ale aj tak som dostal este menej. Nie je to ani tak zle, aby ste sa na tom bavili. Vysledok je strata casu. 3/10. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama