foto

Tomoko Nakadžima

  • nar. 5.6.1971 (48 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cuma jo bara no jó ni: Kazoku wa curai jo 3
2017 Kazoku wa curai jo 2
Ucukušii hoši
2016 Futabasó no júdžin (TV film)
Kazoku wa curai jo
2015 Šindžuku Midnight Baby
2014 Tôkyô: Koko wa Glass no Machi
Čiisai O'uči
2013 Tókjó kazoku
2009 Hikidaši no naka no love letter
Senjo no Melody ~ 108-nin no Nihonjin Heishi no Sukutta Kiseki no Uta (TV film)
2008 Ano sora wo oboeteru
Kizuki
Sakigake!! Otokojuku
2007 Aozora no ruretto
Osama no Shinzo ~ King Lear Yori (TV film)
Wačigaija Itosato (TV film)
2006 59-banme no Proposal (TV film)
Peanuts
San-nen migomoru
2005 Veronica wa šinu koto ni šita
2004 Chuť čaje
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
2000 Boku no ojisan
1998 Ganbatte ikimasshoi
Kita no kuni kara '98 jidai (TV film)
1997 Parasaito Ivu
1995 Kita no kuni kara '95 himicu (TV film)
1992 Kanodžo ga kekkon šinai rijú
Kita no kuni kara '92 sudači (TV film)
1991 Futari
1990 Cugumi
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
1988 Šigacu kaidan
1987 Eien no 1/2
Kita no kuni kara '87 hatsukoi (TV film)
1986 Tokei - Adieu l'hiver
1984 Kita no kuni kara: '84 nacu (TV film)
1983 Kita no kuni kara '83 fuyu (TV film)

TV seriály

2018 Čúgakusei nikki (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
2008 Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Jukipon no ošogoto (TV seriál)
Ushi ni Negai wo: Love & Farm (TV seriál)
2006 Machiben (TV seriál)
2005 Otona no Natsu Yasumi (TV seriál)
Roomshare no Onna (TV seriál)
2004 Attohómu daddo (TV seriál)
Tenka (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
2002 Aruganon ni Hanataba wo (TV seriál)
Renai Hensachi (TV seriál)
2000 Tajū jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan (TV seriál)
1999 Kóri no sekai (TV seriál)
1994 Tekireiki (TV seriál)
1992 Tenshi no yo ni Ikitemitai (TV seriál)
Tókjó Elevator Girl (TV seriál)
1981 Kita no kuni kara (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace