foto

Gunnar Jónsson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kamenné srdce
2015 Berani
Fúsi
2011 Rokland
2009 Bjarnfreðarson
2007 Astropía
Skaup (TV film)
2006 Áramótaskaup 2006 (TV film)
2003 Opinberun Hannesar
2000 Úr öskunni í eldinn (TV film)
1999 Myrkrahöfðinginn
1997 Perlur og svín
1993 Svatá hora
1991 Hvíti víkingurinn
1985 Löggulíf
1984 Když letí havran

TV seriály

2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
1997 Fóstbræður (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace