foto

Doo-il Lee

  • nar. 1.1.1964 (56 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kyeoljeongjeok hanbang
Seupai papa
Wiedo
2009 Cheongukui woopyeonbaedalbu
Mul jom juso
2006 Yi daegeun, yi daikeun
2002 Paemilli
2001 Válečník
1995 Aleumdaun cheongnyeon jeondaeil
Doneul gajgo twieola
1994 Sae sang bakuro
1993 Barambuneun nalimyeon apgujeongdopge gayahanda
Geu seome gago shibda
1988 Asphaltwiui Don Quixote

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2017 Beullaek (TV seriál)
Boksunoteu (TV seriál)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
Yeongeumsulsa (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
Pereopyojeu daejakjeon (TV seriál)
Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Boolgoolui myeoneuri (TV seriál)
Paradaiseu mokjang (TV seriál)
2010 Byeoleul ddadajwo (TV seriál)
Byeolsoongeom sijeun 3 (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2008 Dalkomhan insaeng (TV seriál)
Nado jal moreujiman (TV seriál)
Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
Singkeul papaneun yeolaejung (TV seriál)
2007 9huimal 2aut (TV seriál)
2006 Insaengiyeo komawoyo (TV seriál)
Sarangeun amudo monmalryeo (TV seriál)
2005 641 Gajok (TV seriál)
Annyoung peurancheseuka (TV seriál)
Annyoung peurancheseuka sijeun 2 (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Kyeolhonhago aipeun yeoja (TV seriál)
2003 Apjib yeoja (TV seriál)
Hwangui yeoja (TV seriál)
1999 Kaiseuteu (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky