foto

Nilamq Farooq

  • nar. 26.9.1989 (30 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rate Your Date
Zlatíčka
2018 Heilstätten
Verpiss dich, Schneewittchen
2017 Rande naslepo
2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2015 Polizeiruf 110 - Grenzgänger (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
2014 Die Briefe meiner Mutter (TV film)
2011 George Schmitzki
2010 Tintenfischwolken
2008 Adems Sohn (studentský film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Mein Kind (S18E17)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
Der Schattenmann (S18E08)
Stich ins Herz (S18E07)
další epizody (13)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
Das genetische Limit (S17E04)
Der einzige Ausweg (S17E03)
další epizody (12)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Väter (S16E13)
Horrorhaus (S16E12)
Not-OP (S16E11)
další epizody (14)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der dunkle Feind (S15E11)
Erlösung (S15E08)
Online-Girl (S15E06)
další epizody (13)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
Wahrheit ist ein scharfes Schwert (S14E12)
Der einzige Zeuge (S14E10)
další epizody (20)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
další epizody (21)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Bella Block (TV seriál)
Vorsehung (E28)
2006 Alle lieben Jimmy (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky