foto

Jay Hunter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Life After Beth
2012 Mnoho povyku pro nic
2009 Paper Heart
2006 Papdits, The (TV film)

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Salary (S04E15)
Minor Crimes (S04E14)
Cloud 9 Academy (S04E10)
2018 Superstore (TV seriál)
Shadowing Glenn (S04E09)
Manager's Conference (S04E08)
New Initiative (S04E07)
další epizody (22)
2017 Superstore (TV seriál)
Christmas Eve (S03E07)
Health Fund (S03E06)
Sal's Dead (S03E05)
další epizody (9)
2016 Superstore (TV seriál)
Guns, Pills and Birds (S02E03)
Strike (S02E01)
Labor (S01E11)
další epizody (10)
2015 Con Man (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
Shots and Salsa (S01E03)
Magazine Profile (S01E02)
Zvrhlé panství (TV seriál)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)

TV pořady

2007 On the Lot (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2012 Pekelné hotely Gordona Ramsayho (TV pořad)
2011 Bar Rescue (TV pořad)
2009 Ninja faktor po americku (TV pořad)
2007 Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace