Reklama

Reklama

Paper Heart

Trailer

Obsahy(1)

Úlohou Charlyne Yi je zistiť, čo je to vlastne láska a prečo si myslí, že sa nikdy nezamiluje. Chodí po celých Spojených štátoch a dokonca zavíta aj do Paríža. Pýta sa ľudí - či už náhodných, alebo tých, ktorí majú s citom zvaným láska nejaké skúsenosti a snaží sa v odpovediach nájsť nejaký zmysel. Keď v tom do jej života vstúpi Michael Cera. (ScarPoul)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Denny_Lime 

všechny recenze uživatele

Moc jsem se tomu filmu nevěnoval a to docela zásadně ovlivňuje můj názor, ale nevěnoval jsem se mu, protože plul v moc pomalém tempu v čele s Charlyne Yi, která byla občas tak spíše k uchectnutí. Věřím, že tento film má co říct a co dát, ale to bych se na něj musel silou vší vůle soustředit a to by u tohodle filmu nešlo. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

K Charlyne bylo velmi těžké si udělat jakýkoliv vztah. Prostě není vůbec zajímavá. Ze začátku to vypadalo jako příjemný dokument, ale postupně se to zvrhlo v nudu. Nejlepší bylo, když se tam konečně objevil Cera a začal do příběhu výrazněji zasahovat. I tak to bylo ale hlavně o Charlyne a spíš nuda. Debut průměrného studenta FAMU bude pravděpodobně lepší než tohle. 35% ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Pseudodokument o hledání a definici lásky...Nedá se tomu upřít zapálení pro věc. Občas uslyšíme něco pravdivého, veselého i chytrého na dané téma. Do rozhovorů se podařilo zakomponovat i současné nezávislé komediálně-romantické hvězdy. Jako celek a téměř 90 minutová podívaná to ale nudí a postrádá opodstatnění...A sblížení těch dvou "asociálů" je jasné od začátku...Charlyne Yi mi byla celou dobu nesympatická až protivná... ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ehm, dokonalo zničený skvelý námet na projekt... Pretože spraviť dokument o tom "Čo je to Láska" formou cestovania po celej krajine a pýtaním sa rôznorodého spektra ľudí (od detí po dôchodcov, od obyčajných ľudí až po vedcov) by bola naozaj chuťovka, obzvlášť keby to bolo takýmto voľnejším štýlom! Ale tým, že film je napokon zaostrený akoby na samotné točenie dokumentu a na rozvíjajúci vzťah hlavnej "hrdinky" Charlyne Yi, tak to celé veľmi poškodilo celkovému dojmu - aj keď to by nebolo až tak zlé. ALE ten koniec bol totálny úder na záver - to si fakt mohli odpustiť alebo ho spraviť inou formou. ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

způsob zpracování mi svou rádobyautentičností evokoval Once, na které mám neskutečnou alergii, slečna (ač určitě strašně fajn holka v reálu) mi většinu času přišla strašně afektovaná (dobře, přiznám se, místy jsem přemýšlela, jestli netrpí nějakou lehčí mozkovou dysfunkcí), ale nejvíc mi asi vadila celková povrchnost filmu. když ke konci Charlyne říká "režisérovi", že nechápe jeho "point", říkala jsem si, že se scéna určitě dotáčela až dodatečně, když si tvůrci celé dílko zhlédli a došli k závěru, že myšlenku plytkosti nenápadně radši nadhodí sami, než aby se pak rozebírala v recenzích ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama