Reklama

Reklama

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně

(pořad)
  • Česko Ano, šéfe s Gordonem Ramsaym (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Uznávaný šéfkuchař Gordon Ramsay přichází do restaurací, které mají problémy. Ať už to jsou potíže s kvalitou pokrmů a nebo majitelé nevědí, jak přilákat více zákazníků. Gordonovy radikální změny v chodu jednotlivých restaurací způsobují konflikty nejen mezi ním a vedením restaurace, ale v prvé řadě s šéfkuchaři. Jak obstojí restaurace při náhodné Ramsayho návštěvě? Pomohly jim změny k odražení se ode dna? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (85)

haffen 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí viacerých častí musím editovať svoj komentár a žiaľ aj ubrať jednu hviezdičku na rovné tri. Nepáči sa mi, že v tejto show rozmýšľajú tí nesprávni. Gordon im podhadzuje komplet nové menu, prerába im reštaurácie a dostávajú tak všetko zadarmo, bez nejakej väčšej driny. Jedinou podmienkou je zmeniť svoj prístup. V tomto naplno vyhráva česká verzia tejto show, kde hlavní protagonisti musia sami prísť na to čo je dobré a čo zlé a na reštaurácii musia sami zapracovať. Bez finančných injekcií. A tak to celé vyzerá ako "zavolajte si ma, zaručene splním váš sen". A o tom by to nemalo byť. Jediné čo ma teší je fakt, že sú na svete, v civilizovanom svete, príšernejšie reštaurácie ako tie u nás. Týmto samozrejme nevyzdvyhujem. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Svatá prostato! Díky za naše, z větší části, poctivé, české kuchyně! Pohlreichův způsob jak zlepšovat úroveň našich restaurací je oproti Gordonovi jen slabým čajíčkem pro batolata. Navíc, jak koukám, i pokora a chuť majitelů zdokonalit vedení svých podniků je úplně někde jinde než ta naše. Resp. je o hodně nižší. Taky se díky Zdendovi a jeho hláškám v naší reality šou člověk alespoň zasměje. Tady je to doslova na nože a někdy si říkám, jestli poteče krev a nebo jen nervy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak toto je ten škótsky kuchársky génius, ktorého sa tu v poslednom čase snaží kopírovať nespočet blbečkov vo svojich kulinárskch show? Toto je ten bájny šéfkuchár a majiteľ niekoľkých luxusných reštaurácii? Toto je pán Gordon Ramsay? Prostredníctvom tejto relácie som mal možnosť sa s ním konečne zoznámiť. No a ako na mňa zapôsobil? Ani neviem. Je to hulvát, ktorý rozumie svojmu remeslu a vie sa dobre predať pred kamerou. Určite má omnoho väčšiu charizmu ako celá porota z československého "MaterChefa" a "Receptu na bohatstvo" dohromady. Taktiež mnoho násobne prevyšuje svoju nepodarenú českú kópiu Zdeňka Pohlreicha. Ba ani slovenská kuchárska celebrita Jaro Židek mu nie je žiadnou konkurenciou. Čosi na tom Ramsayovi bude, ale že by som pred ním zrovna padol na prdel tak to ani náhodou. ** ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

„...Řekl mi, že jsem busy idiot!“ „On je Brit, v Británii znamená busy idiot kompliment!“ „Jak mám vědět, že to je kompliment? Neumím zas* britštinou, jsem rád, že jsem se naučil anglicky...“ „Já vím, že busy idiot není kompliment, ale musel jsem bratra uklidnit, aby se přes to přenesl a mohli jsme pokračovat...“ :-D Americká a Britská verze se liší jako noc a den. Zatímco pro Brity je typický určitý sarkasmus a nadhled, Amící jsou emocionálnější, každý kiks přehrají minimálně 3x. A Fuckování důsledně ne jenom vypípávají, ale také zakryjí ústa rozmazaným obdélníčkem (asi kvůli neslyšícím). Pokud se přes tu uměle vyhrocenou šokantnost (v tomto ohledu mají zřejmě největší potenciál rozvrácené rodinné restaurace) přenesete a neodradí vás to, dozví se zajímavé lidské příběhy z gastro businessu. ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Místy velmi předvídatelné a zahrané na maximální efekt. Každý díl má velmi podobný scénář. Ale je to celé neskutečně zábavné a charismatický Ramsey to celé drží pohromadě. Je vidět, že je showman, který přesně ví kdy pořadu dodat šťávu. Lidi dokáže seřvat jako nikdo druhý:-) Co mne ale zarazilo bylo to, že je i skvělým psychologem a na některá obzvlášť tvrdá individua jde rafinovaně psychologicky. Např. jednomu narcistickémum týpkovi večer vynadal do čůráků a druhý den ráno mu promítal na dataprojektoru fotky z jeho života. Kdy byl energický a plný elánu do vaření. Týpka to dojalo a to umožnilo Ramseymu mu promlouvat do duše. Ďábelské:-) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama