foto

Thomas Dannemann

  • nar. 1968
    Bad Saarow, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Benutzt (TV film)
2011 Chatrč v lese
2009 Tatort - Im Sog des Bösen (TV film)
2008 Tatort - Wolfsstunde (TV film)
2007 Zeit zu leben (TV film)
2005 Falešné doznání
Keine Lieder über Liebe
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Ein toter Bruder (TV film)
1988 Wir sind fünf (TV film)

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Erntedank (E78)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zerbrochen (S18E05)
2013 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Bittere Pillen (E19)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tod am 18. Loch (S02E09)
Tlusťoch (TV seriál)
Pozdě bycha honit (S04E10)
2011 Das Duo (TV seriál)
Tödliche Nähe (E21)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Gefahr im Verzug (E29)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1985 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich geh' zur Oma (E97)
1984 Double Trouble (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky