foto

Alexandr Geťmanskij

  • nar. 22.1.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Povodyr
2008 Papírový voják
Vrag nomer odin
2007 Vnězemnoj
2006 Strannoje Roždestvo (TV film)

TV seriály

2014 Bratskije uzy (TV seriál)
2013 Poka stanica spit (TV seriál)
2012 Ljubov s oružijem (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
2010 1942 (TV seriál)
Pochiščenije bogini (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Pravo na pomilovanije (TV seriál)
2008 Otrjad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace