foto

Maximilian Werner

  • nar. 13.1.1996 (23 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rhythmus (studentský film)
2014 Immer wieder anders (TV film)
2010 Lež má krátké nohy (TV film)
2008 Was wenn der Tod uns scheidet?
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
Scénář lásky (TV film)
Vaterherz (TV film)
2006 Die Ausreisser
Čtyři mořské panny a nástrahy lásky (TV film)
2005 Die Unlösbaren Fälle des Herrn Sand (TV film)
Doppelter Einsatz - Der Fluch des Feuers (TV film)
2004 Ausreißer

TV seriály

2011 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Teror na hřišti (S02E08)
Tažní ptáci (S02E06)
Strkat hlavu do písku (S02E05)
další epizody (4)
2010 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hrdličky (S01E11)
Zaříkávač hadů (S01E05)
2009 Berlínští vlci (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky