foto

Wladimir Tarasjanz

  • nar. 1948

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvědové míru
2016 Život v utajení (TV film)
2012 Rodinné záležitosti (TV film)
2011 Dostaňte mě ven (TV film)
2010 Léto v Marrakeši (TV film)
Plavba snů: Korfu (TV film)
Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2009 Ninja Assassin
2007 Max Minsky a já
Tatort - Investigativ (TV film)
Underdogs
2006 Maria am Wasser
2005 Crazy Partners (TV film)
Willenbrock
1997 Kalte Küsse (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Rodiče v utajení (S22E09)
2014 Správná dvojka (TV seriál)
Späte Rache (E59)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Erbe (S08E20)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Filmriss (E22)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2002 Správná dvojka (TV seriál)
Kinderträume (E23)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Blutige Beute (S02E02)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Sardsch (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky