foto

Colin Jost

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jak přežít single
2015 Staten Island Summer

Dokumentární

2017 Stand for Rights (TV film)

TV pořady

2018 Inside Jokes (TV pořad)
The 70th Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2010 New York Stand-Up Show (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Staten Island Summer

TV pořady

2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2011 Funny as Hell (TV pořad)
2008 Saturday Night Live: Weekend Update Thursday (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace