foto

Václav Řezáč

  • nar. 5.5.1901
    Praha, Rakousko-Uhersko
  • zem. 22.6.1956 (55 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1987 Terezka (TV film) - kniha
1985 Čarovné dědictví - kniha
1983 Větrná setba (TV film) - kniha
1980 Rytmus 1934 - kniha
Černé světlo (TV film) - kniha
1976 O listonoši, který nechtěl chodit - kniha
1972 Kronika žhavého léta - kniha
1968 Černé světlo (TV film) - kniha
1953 Přepadení (studentský film) - kniha
1952 Nástup - kniha
1949 Vzbouření na vsi - kniha
1948 Zelená knížka - kniha
1945 Rozina sebranec - kniha
1941 Rukavička - kniha

TV seriály

1978 Příhody skřítka Dzina (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky