foto

Gerard Soeteman

  • nar. 1936
    Amsterdam, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Černá kniha
2004 Floris
2002 Pojistka
1992 De bunker
1986 De aanslag
1985 Maso a krev
1983 Čtvrtý muž
1980 Sprej na vlasy
1979 Mijn vriend
Voorbij, voorbij (TV film)
1977 Oranžský voják
1976 Max Havelaar
1975 Keetje Tippel
1973 Turks fruit

TV seriály

1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1975 Floris von Rosemund (TV seriál)
1969 Floris (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1992 De bunker

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Allemaal film (TV seriál)
1982 De Amerikaanse Droom