foto

Rebekka Karijord

  • nar. 19.11.1976 (44 let)
    Sandnessjøen, Nordland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dívka s pomeranči
2008 Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
2007 Vymahač (TV film)
2006 Repríza
2005 Izzat

TV seriály

2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
Størst av alt (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2020 Greta
2018 Leva. Älska.
2015 Blodssystrar
2014 Jag ser dig
2012 De andre
2011 Pětihvězdičková existence

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky