foto

Tina Seydel

  • nar. 1.11.1978 (39 let)
    Krefeld, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Marie Brand und die Spur der Angst (TV film)
2014 Marie Brand und das Mädchen im Ring
Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
2012 Jahr des Drachen (TV film)
Místo činu: Kolín - Nevolejte policii (TV film)
2010 Tatort - Der Fluch der Mumie (TV film)
2006 Das innere Auge

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2005 Cvoci (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2002 Mravnostní oddělení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace