foto

Murali Perumal

  • nar. 28.2.1978 (39 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Reste meines Lebens
2016 Fanny und die gestohlene Frau (TV film)
2014 Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Sejmi prezidenta
2013 Spatz frisst Katze
Taková normální Sonntagovic rodinka (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Kreutzer kommt ... ins Krankenhaus (TV film)
Polizeiruf 110 - Fieber (TV film)
Unter Verdacht - Das Blut der Erde (TV film)
2011 Kebab mit Alles (TV film)
Láska z hor (TV film)
Lollipop Monster
Madly in Love
Tatort - Der Weg ins Paradies (TV film)
2010 Aufschneider (TV film)
Einsatz in Hamburg - Rot wie der Tod (TV film)
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
2009 Einsatz in Hamburg - Tödliches Vertrauen (TV film)
Ráj na západě
2008 Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
2007 Vorne ist verdammt weit weg
2006 Pojď blíž
2005 Die Viertelliterklasse
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
Místo činu: Kolín - Psí život (TV film)
2003 Anatomie 2
Die Musterknaben - 1000 und eine Nacht (TV film)
Nur Anfänger heiraten (TV film)
September
2002 Die Dickköpfe (TV film)

TV seriály

2016 Fanny und die geheimen Väter (TV seriál)
2013 CopStories (TV seriál)
Sesamstraße präsentiert: Das Geheimnis der Blumenfabrik (TV seriál)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Cesta na smrt (S02E05)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace