foto

Cedric Cirotteau

  • nar. 13.3.1980 (39 let)
    Villeneuve Saint Georges, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The King
2017 Krank
2014 96 hodin: Zúčtování
Angry Phones
Prêt à tout
2013 Baga Beach
2012 Clémenceau (TV film)
2011 Dog tag runners
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Une pure affaire
2010 Limit
2009 Matricule 123
2008 Inside
1999 Příběh Alvina Straighta

TV seriály

2018 The Heist (TV seriál)
2014 Une histoire, une urgence (TV seriál)
2013 Dernier recours (TV seriál)
Petits secrets entre voisins (TV seriál)
1991 Myster Mocky présente (TV seriál)

Dokumentární

2011 Osudy Říma (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Flavia
2014 Angry Phones
2009 Matricule 123
2008 Inside

Režijní filmografie

Filmy

2015 Flavia
2009 Matricule 123
2008 Inside

Střihačská filmografie

TV seriály

2018 The Heist (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace