Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nějak takhle by podle mě měl vypadat akční krimi thriller. Zoufalá situace si žádá zoufalé činy. Přestože hlavní hrdina v podstatě dělal jen svoji práci, má najednou problém. Na pláč ovšem nemá čas, spíš naopak. Musí zachránit svoji těhotnou ženu a v nejlepším případě i očistit své jméno…To byla ale jízda! Ano, občas tvůrci nechají diváka vydechnout u nějaké té klidnější chvilky, ale jinak je to skoro pořád samá akce a nutno dodat, že velmi kvalitní. Film má perfektní tempo (místy až zběsilé), jež dokáže publikum dokonale strhnout, pořádnou porci napětí, sympatický manželský pár, kterému nejde nefandit (Elena Anaya je tu navíc neodolatelná), spoustu prohnilých záporáků a také nějaké to zadostiučinění. Ano, některé momenty nevypadají úplně věrohodně (srážka s motorkou, Sartetovo rozhodnutí, krvácivé těhotenství a pár dalších), ale na druhou stranu, nejde o nic tak fatálního, aby mi to zabránilo mírně nadhodnotit a prásknout filmu slabší plný počet, protože něco tak osvěžujícího jsem v daném žánru už delší dobu neviděl. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Nezdařená předávka rukojmích udělala z nás všech debily (takže vy imbecilové jste si o stupeň polepšili, gratuluji:)) a málem pohřbila celý film. Ale jinak jde o drsnou story s politicky zkorumpovaným pozadím (zadnicí) a s praktikami staré školy, která svým vendetovským machosrdíčkem dokázala infikovat i takové ostřílené mazáky zdejší arény, jakými jsou nepochybně verbal, ricci.s, Šakalík či Stano21. A to už je co říci, do rici. Je ale fakt, že já bych těhuli taky měl strach opíchat. Vždyť ten plod je hlavou dolů, co kdybych to tomu malému strčil do pusy? :O Co by mě zajímalo ale upe nejvíc, je, jak se frantíkům podařilo pro tento film zkřížit Liama Neesona s Robertem De Nirem. 74% // Dodatek k dotazu slečny Lord.Jim: Stano21 svůj koment smazal poté, co jsem se nenechal od něj zviklat, abych smazal já ten svůj. A potom, co jsem mu sugestivně vytknul, že maže Písmo Svaté (jelikož z něj ve svém komentu citoval), propadl "nmk" a dobrovolně opustil tento svět. // ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitný adrenalínový akčný thriller plný streľby a naháňačiek, napínavý od začiatku do konca. Akčákom veľmi neholdujem, ale tento je slušne nakrútený a nechýba ani dostatok mŕtvol. Plný súhlas s verbalom. P.S. Škoda, že mi zmizol "duch smilstva", čo už, bude mi rozhodne chýbať chalanisko. A to akurát teraz, keď sme sa skamarátili :-( ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Limit je čistokrevná našlapaná akce z francouzských dílen kriminálních a akčních snímků. Nevěřil jsem tomu, ale je tomu skutečně tak. Zároveň ukazuje, čeho všeho je schopen člověk, když mu vezmou jeho drahou druhou polovičku. Francouzi tohle prostě umí a tady to dokazují od první do poslední minuty. A to se mi na Limitu líbilo nejvíc, spád jako prace, žádné zbytečné obkecávačky, jen akce, sprint, akce, sprint. Stopáž něco přes hodinu navíc dělá film ještě více poutavým, protože pořád se něco děje a když to skončí, uvědomíte si, že i do tak "málo" minut se vešlo všechno. Proto hodně silný čtyři hvězdy a několik propocených triček s kriglem potu k tomu. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Skvělá fungující oddychovka na odpoledne kdy se prostě vyplácnete před televizi a koušete si nehty. Některé situace jsou trochu kýčovité klišé ale proč ne když je to tak zábavné. Francoužští herci jsou skvělí a jejich osobitost nezná mezí. Nemám co vytknout bavil jsem se naprosto skvěle. Chyběla mi tam ale dávka větší autorské originality přece jen takových filmů je halda. Naštěstí je to téma u kterého další bratříček nikdy nevadí....prostě takových 90 po Francouzsku bez Neesona :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama