foto

Tyron Ricketts

  • nar. 29.6.1973 (47 let)
    Weis, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Herren (TV film)
Paule und das Krippenspiel (TV film)
Snaeland
Tödliche Geheimnisse – Das Versprechen (TV film)
2019 3 Lives
Totengebet (TV film)
2018 Everything Is Wonderful
2015 Kleine Grosse Stimme (TV film)
Vinnetouův syn
2014 Vergrabene Stimmen
2012 Die Geisterfahrer (TV film)
On the Inside
Russendisko
Um Himmels Willen - Mission unmöglich (TV film)
2010 Das Rauschen des Meeres
Komisař Kreutzer: Lovec zločinců (TV film)
Success
2009 Kopf oder Zahl
Maata meren alla
2007 Porno!Melo!Drama!
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
Oko za oko (TV film)
2005 Brautpaar auf Probe (TV film)
Emilia
2004 Das Allerbeste Stück (TV film)
S pěknou ženou je dovolené vše (TV film)
Samba in Mettmann
V cizí kůži (TV film)
2003 Geheimnisvolle Freundinnen (TV film)
2002 Afro Deutsch
Das beste Stück (TV film)
Ein Albtraum von 3 1/2 Kilo (TV film)
2001 Schwarz a McMurphy (TV film)
2000 Kanak Attack
Rillenfieber
1999 Plavba Mořské hvězdy (TV film)
1998 Edgar Wallace - Whiteface (TV film)
1997 Klepání na nebeskou bránu
Rosenkavalier
1995 Bunte Hunde

TV seriály

2020 Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
Die Mutprobe (E05)
2019 Die Inselärztin (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
Das Geheimnis (E03)
2018 Berlínští psi (TV seriál)
Die Inselärztin (TV seriál)
Notfall im Paradies (E02)
Neustart auf Mauritius (E01)
2017 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)
Katie Fforde (TV seriál)
Ztracené srdce (E31)
2016 Katie Fforde (TV seriál)
Tanec na Broadwayi (E28)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Kdo s koho (S18E10)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Pro život přítele (S15E04)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blutsbande (S09E16)
Der kalte Tod (S09E15)
Der große Augenblick (S09E14)
další epizody (29)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Dreck (S08E11)
Zersprungene Seele (S08E10)
Callgirl (S08E09)
další epizody (22)
2007 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
Bodyguard (S07E04)
Reinen Herzens (S07E03)
další epizody (8)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Glaubenskrieger (S06E17)
další epizody (7)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky