foto

Eliza Bennett

  • nar. 17.3.1992 (27 let)
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tato mladá angličanka pojmenovaná po hrdince Pýchy a předsudku se narodila roku 1992, avšak na kontě má už několik zajímavých rolí. Odmalička se věnovala herectví, především ve školních představeních. Ve filmu se poprvé objevila ve svých 10 letech, a to v seriálu „RESCUE ME“. První větší roli si zkusila o dva roky později v romantické komedii PRINC A JÁ, kde ztvárnila dánskou princeznu Arabellu. Následovala menší úloha v SUPERNOVĚ, katastrofickém televizním snímků.

O něco zajímavější roli dostala v roce 2005 ve filmu NANNY MCPHEE, kde představovala jedno ze starších dětí ovdovělého Colina Firtha. Malou roličku dostala i v jedné epizodě seriálu „MISS MARPLE“.

Její prozatím největší role přišla v roce 2008, a to úloha Meggie v fantasy snímku INKHEART, adaptaci prvního dílu z trilogie od Cornelie Funke. Na konkurzu porazila stovky dalších uchazeček o tuto roli a měla možnost si zahrát po boku Brendana Frasera a Paula Bettanyho. Ačkoli se nejedná o špatný snímek, v USA propadl, v mnoha zemích včetně ČR byl distribuován přímo na DVD, a proto se prozatím zfilmování dalších dvou dílů neplánuje.

V roce 2009 se objeví v hvězdně obsazeném dramatu FROM TIME TO TIME.

Pavlína "Ilicka" Illíková

Herecká filmografie

Filmy

2015 Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
H8RZ
Rosamunde Pilcher: Dokonalý život (TV film)
2013 Confine
2012 Sněhurka bratří Grimmů
2011 V pařátech smrti (TV film)
2010 F
Perfect Life
2009 Napříč časem
2008 Inkoustové srdce
2007 Střelec v ohrožení
2005 Kouzelná chůva Nanny McPhee
Supernova (TV film)
2004 Knickerman, The
Princ a já

TV seriály

2019 Tohle jsme my (TV seriál)
The Graduates (S03E14)
2017 Sweet/Vicious (TV seriál)
Pure Heroine (E10)
An Innocent Man (E09)
Back to Black (E08)
další epizody (5)
2016 Sweet/Vicious (TV seriál)
All Eyez on Me (E05)
Tragic Kingdom (E04)
Sucker (E03)
další epizody (5)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (5)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Flat TV (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace