foto

Anna Keaveney

  • nar. 5.10.1949
    Runcorn, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.11.2004 (55 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 King of Fridges (TV film)
Vera Drake - Žena dvou tváří
2002 Ali G Indahouse - Film
Pláč (TV film)
2001 Formula 51
1999 Forgotten (TV film)
Plunkett & Macleane
Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Unknown Soldier, The (TV film)
1997 Owd Bob
1995 Here Comes the Mirror Man (TV film)
1994 Sin Bin (TV film)
1993 Mladí Američané
1990 Needle (TV film)
1989 Shirley Valentinová

TV seriály

2000 Border Cafe (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Smrt nechodí po horách (S01E06)
1987 Divided We Stand (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Vdovy (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace