Reklama

Reklama

Starý Bob

  • Kanada Owd Bob

Obsahy(1)

Chovatel ovcí vdovec Adam MacAdams (James Cromwell) tráví osamělé dny se svým ovčáckým psem Zacem. V létě k Adamovi přijíždí čerstvě osiřelý vnuk David, který je vtažen do několik desítek let starého sváru se sousedem, kdysi mu blízkým Keithem Moorem (Colm Meaney). S pomocí Davida a Zaca se Adam pomalu učí přijmout svou tragickou minulost, znovu začít milovat a napravit pošramocené vztahy se ztraceným přítelem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává na Britském autonomním ostrově "Isle of Man". Chovatelé ovcí Adam (James Cromwell) a Keith (Colm Meaney) jsou už léta znepřáteleni. Jejich tvrdohlavost pocit´ují i Adamův vnuk a Kiethova dcera... , H.- James Cromwell (Adam MacAdam); Colm Meaney (Keith Moore); Dylan Provencher (David); Jemima Rooper (Maggie) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

někoho mohl pobouřit osud Jacka.Ale pokud má farmář malé stádo ovcí ,které mu dávají obživu,není o čem přemýšlet.Samozřejmě se mi to taky nelíbilo.Sama jsem pejskař.Co mi vadilo byl formát ve kterém se film vysílal .Na moderní televizi to nešlo upravit a hubení a vysocí herci vypadali příšerně.Ale co do obsahu neměl film chybu ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama