foto

Júko Natori

  • nar. 18.8.1957 (63 let)
    Jokosuka, prefektura Kanagawa, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tokusó 9: Special (TV film)
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
2009 Glory of Team Batista SP - Aratana Meikyuu e no Shoutai (TV film)
2008 Kiri no Hi (TV film)
2007 Džigjaku no uta
Hanaikusa (TV film)
Rikó Ran (TV film)
Shinjitsu no Shuki BC-kyu Senpan Kato Tetsutaro: Watashi wa Kai ni Naritai (TV film)
2005 Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Trick Shinsaku Special (TV film)
2001 W no higeki (TV film)
2000 Šiawase kazoku keikaku
1999 Garasu no nou
Hissacu! Šamisen'ja júdži
1996 Gennsou Andalusia
Himo (TV film)
Hissacu! Mondo šisu
1995 Marks no jama
Nemuri Kjóširó: The Man with No Tomorrow (TV film)
1994 Curibaka nišši 7
Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1993 Goto-shi kabushikigaisha akutoku hōru o bu~tsu tsubuse!
Kója: Čókenbó oboegaki
1992 Džémuzujama no Riran
Taira no Kijomori (TV film)
1991 Don ni natta otoko
Hissacu 5: Ógon no či
Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
1990 A Xiu Luo
Boku ga bjóki ni natta wake
1989 226
Migimagari no Dandy
Sogeki: The shootist
1988 Idžintači to no nacu
Nikutai no mon
1987 Jošiwara endžó
Šuto šóšicu
1986 Don Macugoró no seikacu
Sorobanzuku
1985 Džidaija no njóbó 2
Jumečijo nikki
Kai
1984 Appassionato
Irodorigawa

TV seriály

2020 10 no himicu (TV seriál)
Operation Z: Nihon hamecu, matta naši (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
BG: Šinpen keigonin (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2019 Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
2018 Tokumei keidži: Kakuho no onna (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Saikjó no futari (TV seriál)
2014 Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
2012 Burakkubódo (TV seriál)
2011 Team Batista 3 (TV seriál)
2010 Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Jeneraru rūju no gaisen: Chīmu bachisuta 2 (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Call Center no Koibito (TV seriál)
Kyoto Chiken no Onna 5 (TV seriál)
2008 Čímu Bačisuta no eikó (TV seriál)
2007 Kyoto Chiken no Onna 4 (TV seriál)
2006 Kyoto Chiken no Onna 3 (TV seriál)
2005 Kjóto čiken no onna 2 (TV seriál)
2003 Kjóto čiken no onna (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
1993 Mo Namida wa Misenai (TV seriál)
1992 Hôigaku kyôshitsu no jiken file (TV seriál)
1989 Katte ni šiagare hej! Brother (TV seriál)
1985 Haruno Nami (TV seriál)
1982 Kemonomichi (TV seriál)
1980 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 2 (TV seriál)
1979 Hanšiči torimonočó (TV seriál)
San-nen B-gumi Kinpači sensei (TV seriál)
1978 Ógon no hibi (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky