foto

Jeanne Savary

  • nar. 2.2.1966 (54 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Un p'tit gars de Ménilmontant
2012 A.L.F. (Animal Liberation Front)
La Victoire au bout du bâton (TV film)
2010 Au bonheur des hommes (TV film)
2009 Le Séminaire Caméra Café
2008 Asylum
2007 Marié(s) ou presque
2006 Nos amis les parents (TV film)
2005 Sekera
2003 Ca va déchirer ce soir (TV film)
Livraison à domicile
2000 Electron libre, L'
Pierres et prières
1998 Jours bleus, Les
1997 Bonjour
Un étrange héritage (TV film)
1996 Tisíc přání (TV film)
1995 Hillbilly Chainsaw Massacre
1994 Des feux mal éteints
Une belle âme
Úsměv
1992 Bienvenue à Bellefontaine (TV film)

TV seriály

2014 Q.I. (TV seriál)
Clara et les chics types (S03E08)
La recherche du temps perdu (S03E07)
Femmes sous influence (S03E06)
další epizody (8)
2013 Q.I. (TV seriál)
Ceci est mon corps (S02E08)
Je est un autre (S02E07)
Homo, ça coince (S02E06)
další epizody (8)
2012 En Famille (TV seriál)
Q.I. (TV seriál)
Pour le plaisir (S01E08)
Bonne pour la Sorbonne (S01E07)
Dans ton QI (S01E06)
další epizody (8)
2001 Caméra café (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Revolver na úvěr (S05E02)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky